вівторок, 1 листопада 2016 р.

Halloween is coming

Halloween is coming
Цього року вчителі англійської мови вирішили провести тиждень іноземних  мов восени і присвятити його трохи страшному , але водночас такому цікавому для дітей  святу англомовних країн – Хеловіну. Програма тижня була цікавою і насиченою. Учні мали змогу проявити себе  творчо та взяти участь у різних конкурсах .
Тиждень стартував у понеділок 24 жовтня. Після другого уроку було відкрито виставку конкурс стінгазет. На конкурс було представлено більше 50 стінгазет на тему “ Halloween is coming “.
Вівторок розпочався виставкою конкурсом гарбузових ліхтариків та декорацій до свята .
У рамках тижня було також прведено конкурс  на кращу  комп’ютерну презентацію ,а також учні 1-3 класів спробувати свої сили в інтелектуальній онлайн вікторині. Учні 3(7) а класу порадували вчителів  сценкою- презентацією “ Trick or Treating”.
Достойною кульмінацією тижня стало загальношкільне свято Halloween Party. У театралізованому дійстві взяли участь діти всіх класів. На святі було підведено підсумки тижня, кращих нагороджено грамотами та солодкими призами, обрано короля і королеву свята . Ними стали учні 11 класу – Балєв  Дмитро та Тарасова Наталія.  Дякуємо всім активним учасникам за підготовку та проведення свята.
 Але це ще не кінець – протягом канікул ви  матимете змогу проголосувати онлайн на сайті гімназії за краще селфі зроблене під час тижня англійської мови. Сподіваємося вам сподобалося святкування і воно стане традиційним у стінах нашого закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар