четвер, 26 жовтня 2017 р.

Тиждень англійської мови : Let's party

So often you find that the students
 you're trying to inspire  are
 the ones that end up inspiring you :)

Свято , на яке так довго чекали відбулося . Можна багато написати про сюжет нашого театрального дійства, про чудові номери, конкурси, про переможців і т.д. 
Але я хочу сьогодні  просто подякувати  всім тим учням ,завдяки яким це свято відбулося. Адже можливо ви не помітили - та ви створили його самі. Починаючи від стінгазет ,ліхтариків та декорацій і закінчуючи чудовими творчими номерами, які ретельно готували , тренувалися після уроків , створювали образи та костюми. Дякую чудовим акторам - головним героям дійства - ви були чудові !!! Дякую всім хто допомагав прикрашати залу і готувати конкурси , хто проводив голосування за кращий костюм і хто  забезпечував технічне оснащення , хто готував конкурси і хто гримував наших акторів , хто веселив , підбадьорював і просто вірив у наш спільний  успіх.  Дякую за активну участь у параді костюмів .  З вами і для вас хочеться працювати , з вами і для вас хочеться творити . Дякую ! Ви найкращі !!! 
                                                                                                               Ж.Ю.Бондар
P.S. Фото на конкурс Best Halloween Selfie приймаються до 16:00 27 жовтня.  Посилання на  сторінку голосування буде розміщено на сайті  27 жовтня о 17:00. 








Немає коментарів:

Дописати коментар